Hemma från Gamleby

Hej nu är vi äntligen hemma från Gamleby det var verkligen jätte kul! Vi hade slöjd och HKK och sånt och på kvällarna kollade vi på film och köpte godis eller va i varandras rum och pratade:) så det var mysigt!:) vi hade lite svårt att somna på kvällarna för vi fick gå till rummen vid 21:30 och göra oss i ordning och sedan kom det en lärare som kom och sa god natt och såg till att vi sov:) men efter det så pratade vi bara massa tills vi somnade och det var typ alltid jag som somnade först haha:)vi kan tyvärr inte ladda upp alla bilder samtidigt men vi lovar att alla kommer komma efter sin lilla tid :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4023966/images/2013/pic_510abb9c9606ee612c04aa57.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4023966/images/2013/pic_510abbb8e087c376c260f863.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4023966/images/2013/pic_510abbbf9606ee6136840532.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4023966/images/2013/pic_510abbccddf2b3248c76b940.jpg" class="image">


Trött

Ska snart gå ut och handla saker till Gamleby till bussen ska typ köpa godis och tidningar osv. Sedan så ska jag och Julia åka och köpa lite mer saker till Gamleby :) haha:) resten av dagen så ska jag typ fixa för imorgon och så:) usch jag måste gå och lägga mig vid typ 20:00 för jag måste upp jätte tidigt imorgon för vi ska vara vid skolan klockan 7:00 så det blir ju jätte härligt det haha:) juste måste bara säga att vi inte kommer att blogga lika mycket eftersom att vi gör saker till halvfem på kvällen och vi kommer inte kunna ha så mycket internet så hoppas det går bra och det kommet att komma bildbomb när vi kommer hem :) ha det bra!


Video

Hej är med Filippa nu och hon är en bajskorv:) hon håller oxå på att bloggar nu:) Vi har typ spelat Sims och gjort olika hår sakerXD sedan ikväll så ska vi ha Filippas inflyttnings fest för hennes rum haha:) har det väldigt bra:)


Wazup!?

Asså stavas wazup med två "z" eller 1 aja strunt ideeee:) håller på att kikar med kompisar och vi sickar videos till varandra fast man bara kan filma i typ 9 sekunder så det är väl kuul:) Har iaf gjort en video på videofyme Så ni får säga till om ni vill att jag ska ladda upp den på bloggen:) hare bra!:)


Tråkar

Hej har precis kommit hem eller inte precis har typ varit hemma i en timme:) skolan gick iaf bra:) Och när jag kom hem så var jag så sugen på något med choklad i;) och då hade mamma bakat tror det heter typ Rocky road:) haha stört namn men aja:) jag är hemma och typ bara tar det lugnt och kikar med kompisar:) imorgon ska jag typ vara med Filippa och hon ska ha inflyttningsfest för sitt nya rum haha :) och sen ska vi åka till et badhus och bada såklart;) haha har jag gulliga pyjamas byxor eller?:)


Bussen


Heej :)

Sorry för tråkiga inlägg där jag bara pluggar typ men ändring på det ska det bli ;) Idag var jag ju i skolan :) Men imorse när vi skulle åka dit så började Julia må illa. Vi trodde att det skulle bli bättre men det belv inte det :( Man märkte på henne när hon skulle berätta om en bok att hon var jätte hängig och helt blek i anskitet. Så hon gick typ hem efter det så det var tråkigt:( Och idag fyller även våran kära vän Bella 13 år ! <3 Grattis till dig :) Och på måndag åker vi iväg till Gamleby!:) Och någon gång efter det så åker vi till romme!:) Bajskul ska det bli :)

Engelska

Hej sitter och har engelska nu:) måste gå till arenan nu har info pm Romme vi ska typ åka dir snart:)


Skolan jaoo

Hej sitter i skolan nu och väntar på mat! Är jätte hungrig och vill äta vad somhelst! Det är ett öde här utan för:) haha


Tjäna!

Hej ska nog faktiskt gå och lägga mig nu är jätte trött!:) jag fick min nya telefon idag så är överlycklig just nu:) men nu måste jag sova så jag kommer upp någon gång imorgon;) GO NATT<3


:)


Wooop Wooop

Heej :) Var i skolan idag XD Den var väl okej. Vi spelade gittarr och det var skitakul :) Efter skolan så åkte jag direkt hem och bakade bröd. Det skulle vara till Min HK läxa vi skulle gjort soppa oxå men jag gör det imorgon istället :)
Just mu så är jag barnvakt till min lilla-syster medans de andra handlar. Jag vet att jag skulle fixa bilderna och det idag men Filippa lyckas inte maila över dom :( Vi ska iaf försöka få det att funka på något sätt;) 
Längtar jätte mycket tills alla sexor och åttor ska åka iväg mot Småland. Jag kanske har sagt det några gånger redan haha.
 

Go' morron

Har precis vaknat nuu :) Ska igentligen inte sitta och blogga när jag har bråttom till bussen meen ;)
Hoppas ni får en jätte bra dag trots att det är måndag ;) 
Och vi får se om bilderna som jag o Filippa tog igår kommer upp senare idag :)
 

Min dag :)

Heeej! Var med Filippa idag och vi hade det väldigt kuligt. Vi skulle först gå och kolla på fotbollsträning men jag orkade inte haha :) Så vi gick ut och fotade i den iskalla vintern! Men det var jätte fin sol ute så vi gick till en sjö och tog lite fina bilder och sååå :)
Tyvär så kan jag inte lägga upp alla idag för Filippan måste fixa dom först;) 
Men lägger upp en bild från idag :)
 
 
 

HAKUNA MATATA

 

SÖNDAG

Usch söndag ! Hatar söndagar och har nästan alltid gjort tror typ att det är för att den är tråkig och blääig. Idag så ska jag kanske träffa Filippa:) Annars så ska jag nog plugga lite matte och engelska ;( Och städa mitt rum. Jag ska nog oxå gå ut och ta lite bilder till bloggen så de kanske kommer upp lite senare idag:) 
 
Ha en jätte bra söndag!

XD

Tack så sjukt mycket <3

Ni är bara så bäst!
Ni läser våran blogg nästan varje dag även fast vi inte har gjort några inlägg!:) Men nu lovar vi faktist att det ska bli bättre för första veckan med skolan så var det lite fullt upp med att prata med kompisar och komma in i allt med skolan :) Men nu är vi tillbaka;) Och Julia har ju fått en iphone så då kan hon mobilblogga från skolan :) Jag kommer få min iphone i någon gång i början av veckan !:) så då blir det någ toppen uppdaterning av oss båda får vi hoppas XD och en till sak vi skulle vilja informera er om är att vi ska åka på typ en klassresa med skolan i en vecka så då lovar vi inte en toppen uppdatering men när vi kommer hem så kommer det värdens bildbomb kan vi lova er:) För vi är så sjukt taggade :) Nu fick ni lite info om hur det ligger till:)
 

Nya skal :)

Hej var i Sollentuna Centrum idag och köpte två stycken skal till min nya mobil som jag kommer få i någon gång av början i veckan. Tänker någ köpa det där kaninskalet ändå även fast jag inte gillade det förut;) Men ett bieber-lila blir någ snyggt;)


Sorry

Hejsan vi är jätte ledsna för att vi inte har bloggar så mycket men det har varit väldigt mycket med skolan och allt nu.

Slänger in en bild på vad som ska bli mitt rum om några veckor


Trött..

hej har varit en jobbig dag bara varit trött och inte gjort något alls förutom att typ skypat med vänner och gått till ica XD
Förlåt för usel bloggning idag men lovar att det ska bli bättre!

Grattis min vackra tonåring! <3

Grattis Julia min tonåring♥ Idag så fyller du 13 år o jag fyller 13 om ca 1 år jätte härligt!
Hoppas du har en jätte bra dag! Och bara fettar i dig massor av tårta och godsaker♥
Vi ses imorgon♥
 

Collage

Hej här kommer ett collage som jag har gjort med lite insperationsbilder och sånt
 
Jag blev riktgt nöjd och hoppas att ni också gillar det♥
 
Imorgon fyller jag 13 år jaaaaaaaaa. så då kommer det upp lite bilder på vad jag har fått och så, vi hörs.
Puzzzzz♥
 

Nageldesign

Hejsan! Har precis målat naglarna och tänkte visa vad jag andvände :) det blev ingen bra bild på naglarna så för försöka imorgon när det lj
ljust ute :)
förlåt om inlägget blev lite stört men det är bara för att jag mobilbloggar :)


Klännigar

Hejsan!

Ville bara göra ett snabbt inlägg om två klänningar som jag tycker var såååå snygga och båda kommer från www.nelly.cm ;)

Jätte fint med djuprygg!:)
 
Den här fina glittriga!♥
 
Puss o Kram♥

Outfit

Hej Melissa hjälpte mig att fixa ett jätte fint collage med en outfit på;) Jag fixade kläderna och hon satt i hopp allt till ett jätte fint collage! Hoppas ni gillar det:) Och jag vet att det inte direkt var det snyggaste med rosa tröja och röda converse men tycker ändå att det blir lite coolt :)
Hoppas ni gillar det och säg till om ni vill ha flera♥
 

Dagen innan måndagen

iHola! Har precis ätit frukost vi bakade scones ;) Skulle tagit bild på det men min var så tråkigt jag brukar inte gilla att ha marmelad på så jag tog bara philadelphia ost istället;)
Tänkte lägga in ett coolage sedan på en outfit som är väldigt snygg;)
Förlåt för att jag brukar göra så tråkiga morgon inlägg men har typ inget annat att skriva, så ni för gärna komma med förslag med vad ni vill at vi både skriva mer om :)
Ohhh börjar länkta så mycket till sommaren!♥
 
Ha en fortsätt bra morgon/dag
 
Bild från we♥it

JUSTIN

 
 
 
 
Haha du är bäst 
 
ÄLSKAR DIG!♥

NUUU

Här kommer äntligen den andra steg för steg sminkningen hoppas ni gillar den!!
Dåliga bilder men iallafall↓
 
Det här är produkterna vi använde
 
Först la vi en bas med dessa produkter en concealer från HM, puder från mineral proof, rough(stavning) från tcw och en stor borste också från tcw.
 
Jag la sedan en ljus blå ögonskugga i ögongloben, en mörk lila skugga på yttre delen av ögat och på reseten av ögat la jag en mörk blå skugga.
 
Efter det la jag en eyeliner längst hela vatten linjen och hela fransraden. På fransarna la jag volym mililon lashes.
 
Jag avslutade med att läga ett rosa läppstift från tcw och ett genomskinlgt läppglans från HM på läpparna.
 
Det var hela sminkningen så jag hoppas att ni gillade den och kommentera gärna om ni vill ha flera steg för steg sminkningar♥

BIOTHERM

Hejsan hoppsan! Töntigt men aja.
 
Tänkte tipsa om en jätte bra hudkräm som jag brukar andväna dagligen men mest på morgonen:)
Den funkar jätte bra att ha på torra ställen och specielt på vintern. Man blir verkligen jätte len och man känner sig jätte fräsch i ansiktet. Eftersom att man inte tar så mycket av den men ändå så blir det liksom en bra mängd så räcker den i ungefär ett år! Vilket är väldigt bra! Den innehåller inte några konstiga ämnen som vissa andra produkter brukar göra. Så den hjälper verkligen ansiktet att bli bra och jag tycker att finnarna blir mindre utav den.
 
Här är den och jag ar köpt den på kicks för 403:- 
Jag tror även att den finns på Åhlens :)
 

Vinnaren av dagens blogg!

Hej har äntligen lottat ut 3 vinnare av dagens blogg! Det o gsin lilla tiden men till slut så ;)
Tack till alla som var med !:) Jätte kul att så många ville vara med ;)
Klicka på siffrorna för att se om det var just du som vann!:)
 
 
Stort grattis till alla som vann!♥

LÖRDAG

hejsan på er!:)
 
Hoppas allt är bra med er!:)
Jag ska snart gå ut och gå med mamma och syrrorna till någon lekpark XD
 
Och förlåt för att sminkningen inte kom upp igår men det var för att jag var nästan på IKEA hela dagen och när vi kom hem så pratade jag med lite kompisar, sen så kollade hela familjen på film så jag han inte men jag lovar att den kommer upp lite senare idag :)
 
 
Ha en fortsatt bra dag ♥
 
//Alex

Melissi :)

Hej!
 
Tänkte köra ett länkbyte nu med en utav mina bästa kompisar!:) 
Hennes blogg är super bra och hon har många riktigt fina bilder :)
Hon berättar lite om sin vardag osv.
Så gå jätte gärna in på den och skriv en söt kommentar så lovar vi att hon blir jätte glad ;)
 
Klicka på bilden för att komma till den underbara bloggen :)♥
 

IKEA

heeej heeej! Sitter just nu i bilen ich väntar på att mamma ska handla välling till lillsyrran XD
vi har iaf vart på IKEA idag. Vi köpte lite lådor till min byrå och ljus och lite sånt.
I detta inlägg vill jag även sicka världens största kram till Melissa som går igenom något väldigt svårt just nu! hoppas det blir bättre Melissa! Tack för att det fortfarande är så himla många som läser vårna blogg!


Slänger in en bild på två stycken av mina The body shops produkter som har en väldigt god lukt av jordgubb

Bullar

Hejsan!!
Jag håller just nu på att baka bullar så det blir ett kort inlägg. Men idag har vi inte bloggat så mycket ör vi har haft jätte mycket att göra men vi ska förbättra det vi lovar. Så jag bakar bullar iallafall och det blir kanelbullar(min favorit) till mitt släktkalas nu på söndag eftersom jag fyller år på måndag. Slänger in en liten bild på bullarna¨och receptet jag använd(finns på baksidan av ica vetemjöls förpaktning) så hörs vi
 
Puzzz♥
 
 
Deta är receptet
 

Ingredienser

  • 1/2   paket jäst (à 50 g)
  • 50 g smör eller margarin
  • 3 dl mjölk
  • 1/2 dl socker
  • 1 krm salt
  • 8 dl vetemjöl

Fyllning

  • 50 g smör eller margarin
  • 2 tsk malen kanel
  • 1/2 dl socker

Pensling

  • ägg
  • pärlsocker

Så här gör du

  1. Smula jästen i en bunke. Smält matfettet i en kastrull och tillsätt mjölken och värm till fingervarmt, 37°C. Häll lite av degvätskan över jästen och rör tills den löst sig.
  2. Tillsätt resten av degvätska, socker, salt och nästan allt vetemjölet, spara lite till utbakningen. Arbeta degen smidig för hand eller i maskin tills degen släpper bunkens kanter. Låt degen jäsa övertäckt ca 30 min.
  3. Rör matfettet smidigt med socker och kanel till fyllningen. Ta upp degen på arbetsbänk och knåda den smidig med resterande mjöl. Kavla ut degen till en platta, ca 30x40 cm. Bred på fyllningen och rulla ihop från långsidan. Skär rullen i ca 2 cm breda bitar. Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper.
  4. Låt bullarna jäsa under bakduk ca 20 min. Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över lite pärlsocker. Grädda bullarna mitt i ugnen i 250°C, ca 8 min. Låt kallna på galler under bakduk innan de packas i påse eller burk med lock.

God morgon XD

God morgon :) :)  vi vaknade vid 10 av att mina syrror kom in och väckte oss! Sedan kollade vi på film :)
Sedan gick vi och år frukost och sen var vi barnvakt tills nu ;) 
 
Kul att så många är med i dagens blogg :)
 
KramKram ♥

LAN

Hejsan!
Jag och Alex ska lana i kväll/natt om vi håller oss vackna. Blir mys med glass, kik, leagelly blond 2 och tv-spel.  Hoppas ni har en grym kväll. Imorgon kommer t upp en till steg för steg sminking.

Dagens blogg!

Nu kan ni vara med och tävla i dagens blogg!!!:)
Den avslutas på lördag eftermiddag :)
För att få större chans att vinna så kan ni länka oss i eran blogg ;)
 
Lycka Till ♥

HEEI

Hejsan! Nu kommer ni få se en bild på oss för första gången!!:) JIPPIE:)
 
 

sminkning steg för steg



här är produkterna som vi använde



först la vi en bas med ett compakt puder från hm



sedan la vi en vit ögonskugga från isadora över hela ögonlocket



efter det la vi en brun ögonskugga från isadora på ytre delen av ögonlocket och en biege från lumene i ögongloben



sen la vi en eyeliner med en liten ving och satte på ett ganska tunt mascara



sist satte vi på ett läppbalsam från the body shop för att få lite glans

det var hela sminkningen hoppas ni gillar den

Snart så...

Så kommer det upp en sminkning som är steg för steg som vi tänkte att det kunde vara kul att kolla på :)
Hörs senare ;)
 

Frågestund?

Vill ni att vi ska ha en frågestund på bloggen så kan ni kommentera så att vi vet:)
 


 

Godermorgon :)

Godmorgon på er allt folk! Hoppas ni har sovit gott haha :)
Jag somnade väl någon gång vid 1 inatt! Alldeles försent för att orka med allt!!!
Måste försöka att somna tidigare nu när skolan kommer att börja snart!
Usch vill verkligen inte börja skolan! :( Och det är inte för att jag inte vill gå till skolan eller för att jag blir mobbad eller något det är bara för att det är så hemskt jobbigt att kliv upp på morgonen :(
 
Usch nu vill jag inte prata om skolan mer.
 
Hoppas alla får en jätte bra dag!♥

Sov gott

 
Nu går jag och lägger mig, jag har typ helt vänt på dygnet så jag måste gå lägga mig tid så jag kan gå upp innan 12. Imorgon så ska jag och alex göra en minkning och sova över så vi får se hur det blir med att gå och lägga sig i tid då...... Nu ska jag gå så god natt och sov så gott. Juste det är bara Alex som kan blogga från telefon men vi får se om jag får en ny telefon i födelsedags present fyller år på måndag så jag hoppas!!!
 
Dålig bild men jaja det här är iallafall min jb nalle och tidningen jag läser
 
Puss
 

Tack <3

Tack till alla som läser och kommenterar våran blogg!♥
Även fast det inte är såjätte många så blir vi ändå väldigt tacksamma!
Det betyder jätte mycket för oss vi blir lika glada varje gång!!♥
Så fortsätt så här så kommer bloggen någ att bli lite mer roligare ;)♥
Sorry för sån liten bild.
 
 UPD: redan nu har vi fått 30 st :)

Tipsar!

Hej! Vi tänkte tipsa om en jätte bra bodysplash/bodymist från Hollister. Den luktar super gott! Väldigt fruktigt och är super bra att bara spraya på sig om man inte vill ha parfym på skolan eftersom att den är inte lika stark som parfymer. Man kan även ha med sig den till skolan och ha efter gympan;)

Vi fick bodysplasharna av våra bästisar i julklapp :)

Det kostar 128:-


Tackar+min dag

Hejsan!
som rubriken säger så vill vi verkligen tacka alla er som läser bloggen och hoppas att ni fortsätter med det. om det är något ni vill att vi ska skriva om så kommentera gärna, det kan vara allt från smink till frågestunder.
 
Så kommer vi till min dag. Idag har jag varit på ett jätte stort äventyrsbad med min mamma och min lillasyster. min syrra kom och väkte mig vid 9 och då var jag typ död för jag sommnade inte förrens vid 2 igår natt. vi åkte iväg vid 11 och kom fram vid 12. vi var där och badade i ca 3 timmar och sedan åkte vi och hämtade min pappa och åkte hem. nu ligger jag här i min säng och bloggar, lyssnar på musik och skypar. Så det var min dag hoppas ni också har haft en grym dag så hörs vi.
 
Puss

Grattis

Vill bara säga Grattis till min lilla-syster som fyller 3 år idag! :) Även fast hon inte vet vad jag skriver så;) hon verkligen världens bästa syster och jag tycker hon ska ha en jätte bra dag! Med massa fina presenter och äta mycket tårta! :)

Bussen

heej sitter på bussen nu påväg till ett centrum nu med en kompis!

?/?

  • Rosa/Lila
  • Chips/Popcorn
  • Långthår/Korthår                           
  • Kläninng/Kjol
  • Glass/Godis
  • Cola/Sprite
  • Kallt/Varmt
  • Jeans/Mjukisar    
  • Shoppa/Spara
  • 1D/Justin Bieber    
  • Näteshopping/Affär
  • Juliah Strand/Misslisibell        
  • Isadora/Maybelien
  • Uttsläppt/Uppsatt       
  • Mascara/Eyelianer
  • Kompisar/Kille
  • Ryggsäck/Handväska
  • Sommar/Vinter
  • Kakor/Bullar
  • Äpple/Päron
  • Katt/Hund
  • Lägenhet/Hus
  • Dator/Mobil
  • Kik/Skype
  • Ute/Inne
  • Kött/Fisk
  • Pool/Hav

Det var lite svar om oss hoppas ni är nöjda med dem

 

 

 


Ingen video...

Hej:)
Tror inte att det kommer att komma upp någon video:(
Vi kan inte riktigt redigera dom och det känns inte så bra att lägga upp en video på oss själva men i framtiden kommer det säkert att bli videos ;)

Video

just nu sitter vi. och spelar in videon :) det blev lite problem med kameran men vi fixade de: ) så videon kommer upp lite senare idag :) Hörs senare :)

snart :)

Snart så kommer det upp en video på våra julklappar:)
Vi ska börja flma snart så håll utskit :)