Gott Nytt år!

Gott Nytt år allehoppa<3 Hoppas alla har haft ett riktigt bra år!

Heei

Ligger i sängen nu och väntaar på att Filippa ska komma :) trodde de skulle komma git vid 5 men de kommer vid 6 istället så de blir tråkigt att vänta. Har fått huvudvärk så ligger och vilar och hoppas på att den ska gå bort harre bra :)

N.Y.Å.R

Äntligen så är det nyår! Det kääns lite tråkigt att lämna 2012 det var så himla bra! Hoppas på att 2013 kommer att bli ännu bättre :) 
Snart så kommer Filippa o hennes familj. Har precis fixat mig och måste städa rummet :( Jag gör alltid allting i sista sekund ;) Har gjort några tidsinställda inlägg.
Hörde att det redan är folk som börjar att skjuta upp fyverkerier! Jag bajsar på mig varenda gång jag hör en! ;)
Ha en riktig trevlig kväll/natt
 
Hörs nästa år ♥♥

God natt

Det blev ett till inlägg ändå :)
Ligger i sängen nu och ska försöka sova men det går inte! Så jag bloggar istället och kikar med massa vänner:) Ohh längtar så mycket tills imorgon:) kommer någ attt göra några inlägg tillsammans med Filippa :)

Min urguligga nalle <3 Förlåt för att den inte är roterad men har inte riktigt lärt mig hur man gör det än på mobilen:)

Sov gott många kramar<3

-Mobilblogg

Hejsan! har precis laddat ner blogg appen till mobilen så tänkte testa hur den funkar ;) Hoppas ni har en bra kväll :) hörs imorgon om det inte dyker upp ett till inlägg sen :)



Puss från moi

Angående blogg namnet

Hejsan!!
Jag ville bara förklara att vi kommer inte skriva massa saker om mode på vår blogg bara litegranna. För er som trodde det på grund av namnet, vi heter det för att vi älskar mode. Om någon är intresserad av länkbyte kommentera.
 
Ha det bra hej då

Why befake?In the end, the truth always comes out and what happens,you're standing alone.

Tog denna fina rubrik från en av våra bästa vänner tycker den är såååå fin.
 
 
 
Du är bäst Melissa http://melissi.blogg.se/

Godmorgon...

Godmorgon på er... Har precis vaknat och är hur trött som helst! Har svårt att sova för vaknar fela gånger om natten och har jätte svårt att somna om. Ska nog snart gå och äta frukost. Senare idag ska jag och mamma åka iväg och köpa födelsedagspresenter till min lill-syrra. Kanske bloggar mer när jag kommer hem:)
 

Lördag! :)

Hejhej! Idag är det lördag, hela familjen och jag har varit i Stinsen. Vi kom nyss hem:) Har kikat med kompisar osv haha riktigt länge!
Snart är det nyår oxå! Det ska firas med att kompisen och deras familj kommer hit så det ska bli jätte roligt:) Att vi får inviga 2013 tillsammans :)
Om ni skulle vilja ha en video p någonting så får ni säga till men vi kommer inte att visa oss själva eller inte just nu iaf :)
 
 

iHola!

Hejsan :) Vi är två stycken tjejer på 12 vintar och höstar, fast den ena snart 13 ;) Vi ville starta en blogg för skoj skull och det är roligt att skriva och berätta vad vi tycker :)
 
Slänger in en härlig bild :)
 
Slänger in en bild på våran man! ♥ 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.